Partnereink
Partnereink
Itt követheti nyomon készülő weblapját.
Név
Jelszó
 

Partnereink
Stratégiai partnerünk:OrosNet
Köszöntjük megújult weblaponkon!
Őszintén örülünk, hogy itt üdvözölhetjük! Pontosan tudjuk, hogy az elkövetkező néhány percnek mekkora jelentősége lehet az Ön üzleti jövőjére nézve. Önnek is és nekünk is érdekünk, hogy hatékony megoldást szállítsunk. Mert Ön megoldásért jött ide. Jó helyen jár!

Amennyiben először hall rólunk, engedje meg, hogy eme köszöntőnkkel bővítsük ismereteit csapatunkkal kapcsolatban.

Itt és most nem fog csicsás flash animációkkal, beúszó ablakokkal, átláthatatlan képi elemekkel találkozni. Célunk, hogy képet kapjon rólunk, munkáinkról, törekvéseinkről. Azt az időt, amit saját weboldalunk elkészítésekor megspóroltunk, megrendelőinkre fordítottunk.

A XXI. században sem szégyen az, ha valaki nem rendelkezik teljes körű ismeretekkel a világhálót illetően. Ettől függetlenül egyre több üzletember gondol rá, hogy cégének, vállalkozásának weboldalt készíttessen, de nincs elképzelése azt illetően, hogy is nézzen ki a honlap, milyen színekből álljon, mi az, hogy domain-név, mit kell "tudnia" egy tárhelynek. Egy weblap megrendelése előtt szívesen nyújtunk segítséget az internetes fogalmak megismerésében. Tapasztalataink és vizuális élményeink alapján megrendelőink cégének arculatához igazodva, közösen dolgozzuk ki a megfelelő, harmonikus megjelenést, melynek megváltoztatására a tervezés során folyamatosan adódik lehetőség. Megrendelőink esetleges időközbeni ötleteikkel hozzájárulhatnak a webhely kialakításához, sőt, ez általában nekünk erős támpontot nyújt.

Minden munkánk elkészítésénél elsőbbséget élvez ügyfeleink elképzeléseinek és ötleteinek legkielégítőbb megvalósítása. A rendszer tervezése és fejlesztése folyamán külön figyelmet fordítunk a W3C konzorcium ajánlásaira, biztosítva ezzel, hogy a megjelenő oldalak a legújabb, a jövőben elkerülhetetlen szabványokra épüljenek. Az XHTML és a CSS szabványok segítségével az oldal kimeneti forráskódja 2-3-szor is tömörebb lehet, így az oldal letöltődése az oldalra látogatók számára időben optimális, emellett az Internetes keresőknél is relevánsabban szerepel.

Egy weblap manapság az egyik legjobb reklámhordozó. Egy olyan reklám, amely ha jól használják ki képességeit, korlátlanul növelhető a világhálón.

Elkészült, valamint tervezés alatt álló munkáinkba Referenciáink oldalunkon nyerhet betekintést. Reményeink szerint elvégzett munkáink elnyerik majd tetszését, illetve megtisztel bennünket bizalmával, és a jövőben szívesen gondol ránk egy weblap megrendelésénél.